WIE ZIJN WE TINE

TZ 2015 (1164)

TuChiFo Belgium werd opgericht door Tine Migerode (29), zij beklom in 2010 de Kilimanjaro, als eerbetoon aan haar overleden oom en kon daarna Tanzania niet meer loslaten. Na haar studies besloot ze haar Afrikaanse droom waar te maken en vertrok ze voor enkele maanden naar Tanzania om vrijwilligerswerk te doen.

Dada (zus) Tine is ondertussen een vaste waarde in het weeshuis, ze keert elk jaar voor enkele maanden terug om de werking daar mee te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de verworven fondsen goed besteed worden. Tine maakt deel uit van het Tumaini Management Team en is verantwoordelijk voor de boekhouding van de Tanzaniaanse organisatie, reken er dus maar op dat alles goed terecht komt!

Wat voor mij belangrijk is, is dat deze kinderen veilig zijn, kans hebben op een toekomst en vooral de kans krijgen om gelukkig zijn! Ze hebben elk hun eigen verhaal en littekens – letterlijk en figuurlijk – van hun niet zo zorgeloze leven voor Tumaini, maar dat is nu verleden tijd. Dankzij het weeshuis is hun jeugd nu wél zorgeloos, zoals het hoort te zijn. Het is een ware verrijking om hiervan deel te  mogen uitmaken en Tumaini “familie” te noemen.

Asanta sana Mama Dee for all the love you gave us and the opportunity to work together with you on a better future for children in Tanzania.

IMG_5255