Céleste

test

TuChiFo Belgium vzw

We zijn heel blij om TuChiFo aan jullie te kunnen voorstellen, een non-profit organisatie met een nobel doel: de zorg, ondersteuning en educatie van weeskinderen en hulpbehoevende kinderen in en rond Usa River, Arusha, Tanzania.


In 2013 werd TuChiFo opgericht door Tine Migerode, één van mijn hartsvriendinnen (Steffi). We hebben het geluk gehad om samen op te groeien, en vandaag de dag delen we nog steeds bijzondere avonturen en reizen af en toe de wereld rond. 

Wat hebben we geluk met waar ons wiegje stond!

Daarom zouden Lenny en ik het heel fijn vinden om de mooie thuis die wij ons kindje kunnen bieden, ook een stukje te delen met andere kinderen, met name de kinderen van het weeshuis in Tanzania.


Je kan een donatie storten op het rekeningnummer BE96 7512 0653 8605 of via onderstaande QR code met de omschrijving “Céleste”. Bedankt!

                              

TestTest

Fiscaal Attest
Voor donaties vanaf 40 EUR kan TuChiFo een fiscaal attest uitreiken. Laat hier je gegevens achter en dan maken wij dit voor jou in orde. Jouw donatie wordt automatisch aan jouw belastingaangifte van 2024 (aanslagjaar 2023) toegevoegd en je ontvangt het fiscaal attest rond 1 maart 2024 in jouw mailbox.