Wil je helpen?
LATEN WE SAMEN HET VERSCHIL MAKEN
VOOR DE KINDEREN IN TANZANIA!

VRIJWILLIGERSWERK

Wil je een blijvend verschil maken in de levens van kinderen en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring beleven? Overweeg dan om vrijwilligerswerk te doen in ons weeshuis in Tanzania!


Wij geloven dat vrijwilligerswerk een wederzijds leerproces is waarbij zowel de vrijwilliger als de kinderen kunnen groeien en inspireren. 

 

Als vrijwilliger bij Tuchifo heb je de kans om:


Een band op te bouwen:
Leer de kinderen persoonlijk kennen en creëer blijvende vriendschappen. Je zult versteld staan van hun veerkracht en positiviteit.


Onderwijs en steun te bieden:
Help bij het lesgeven, begeleid huiswerk en deel je kennis. Jouw inzet kan de toekomst van deze kinderen vormgeven.


Een verschil te maken:
Elke kleine actie telt. Of je nu helpt met dagelijkse taken, creatieve activiteiten organiseert of gewoon een luisterend oor biedt, je maakt een impact.


Een onvergetelijke ervaring op te doen:
Ontdek de prachtige cultuur en natuur van Tanzania terwijl je betekenisvol vrijwilligerswerk doet. Dit is een kans om je horizon te verbreden en levenslange herinneringen te creëren.

DONATIES

Uw vrijgevigheid maakt het verschil! 

 

Financiële bijdragen
Uw gift ontvangen wij graag op het rekeningnummer
BE96 7512 0653 8605.

Als je over een heel jaar minstens 40 euro schenkt ontvang je van ons een fiscaal attestDeze attesten worden uitgereikt door het ministerie van Financiën. Je ontvangt jouw attest in de maand maart van het jaar volgend op het jaar waarin je jouw (een) schenking(en) deed. Het fiscaal attest wordt toegekend aan de titularis van de rekening van waaruit je de gift stortte.

Voor elke schenking vanaf 40 euro per jaar profiteer je van een belastingvermindering van 45%.

 

Geschenken in natura
We verwelkomen ook donaties van kleding, schoenen, schoolbenodigdheden, rugzakken, lesmateriaal, laptops en bruikbare mobiele telefoons. Deze items zijn van onschatbare waarde voor de kinderen en dragen bij aan hun welzijn en educatieve groei.

 

Bij ons wordt elke bijdrage met open armen ontvangen en komt terecht waar het hoort: rechtstreeks bij de kinderen die het nodig hebben. Uw steun is de sleutel tot hun toekomst en welzijn.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor uw interesse en steun. 

Ook een warm hart voor onze kinderen?

Een gift kan op het rekeningnummer

BE96 7512 0653 8605